Onze bakwanden

Oranda

Met de hoogste capaciteit en ronde belijning is de ORANDA frituuroven met recht ons topmodel te noemen. Deze ovens onderscheiden zich niet alleen door hun fraaie uiterlijk dankzij de ronde belijning, maar ook doordat zij zeer snel en efficiënt een zeer hoog rendement kunnen leveren.

Nuance

Ons robuuste model voor grote volumes - NUANCE frituurovens hebben niet alleen een robuust uiterlijk, ze hebben ook nog eens een zeer hoog rendement. Deze zit gemiddeld rond de 94%! Daarbij komt dat de ketel ook nog eens heel eenvoudig te bedienen is dankzij het touchscreen. Hierdoor kunt u in een handomdraai het vermogen regelen. Dit vermogen kan geregeld worden van voluit tot slechts de helft in de daluren.

Soror

Ons complete basismodel - Met SOROR biedt De Kuiper dé oplossing voor wie kiest voor een basismodel dat van alle gemakken is voorzien én een hoog rendement ketel heeft. U maakt met SOROR een energiezuinige keuze die niet alleen vriendelijk is voor uw portemonnee, maar ook voor uw zaak. SOROR is namelijk in diverse modellen verkrijgbaar en uit te breiden met chromen bakplaat, au bain-marie functie en vetfilterinstallatie. 

Forta

Het stand alone model voor elke gelegenheid - De FORTA friteuse is naadloos te integreren in kookunits of te gebruiken als frituurinstallatie onder een dampkap. De indeling kan naar wens gebeuren. FORTA kan gebruikt worden als frituur en als visbakoven. FORTA is geschikt voor in restaurants en door de mobiliteit ook geschikt voor events. U leest het al, FORTA is de ideale oplossing als u beperkt bent in capaciteit, maar er wel op wilt vertrouwen dat u snel de heerlijkste snacks bereidt!