Oranda

De ORANDA frituuroven is met recht ons topmodel te noemen. Deze ovens onderscheiden zich niet alleen door hun fraaie uiterlijk dankzij hun ronde belijning, maar ook doordat zij zeer snel en efficiënt een zeer hoog rendement kunnen leveren. Dit kan wel oplopen tot bijna 95%! Daarbij komt dat de ketel ook nog eens heel eenvoudig te bedienen is dankzij de touchscreen. Van vol vermogen in de spitsuren naar slechts de helft in de daluren, het kan met een paar tikjes op het scherm geregeld worden.

De ORANDA is niet alleen een elegante verschijning, maar zorgt er ook voor dat u nooit meer ‘nee’ hoeft te verkopen. Binnen no-time staan er de heerlijkste producten op de toonbank. Ook als er online een grote bestelling binnenkomt van bijvoorbeeld friet en snacks, kunt u erop vertrouwen dat de klant op tijd zijn smakelijke, verse en warme portie eten krijgt.

Foto's

Specificaties

Rendement Tussen 92,4 en 94,9%
Capaciteit Tussen 36 kW en 42 kW
Certficaten ketels Alle ketels zijn goedgekeurd volgens CE, GASTEC QA high efficiency, GASTEC QA Low Nox
Uitvoering HR ketels Rond, vierkant, rechthoekig
Automatisch vetfilter installatie Active Triple Filtration
Afmetingen volledig maatwerk, van 2 tot max 12 meter
Touchscreen bedieningsscherm ja, per ketel
Uit te breiden met Bakplaat, au-bain-marie,vetfilterinstallatie

Klantervaringen

Erik en Rick van den Heuvel

“De Kuiper kijkt verder dan de mogelijkheden. Capaciteit van de ketels, het maatwerk, de vormgeving, de kwaliteit. Zo’n hoog afwerkniveau heeft alleen De Kuiper.”
Cafetaria Bonna Fritura
21-10-2019