Frituren zonder zorgen

Voor minder doen wij het niet.

 

Het is 1971. In de schuur achter het huis van Meneer De Kuiper werkt hij aan op maat gemaakte frituurovens. Terwijl hij bezig is beseft hij: ‘Deze spullen worden 24 uur per dag gebruikt. Ze móeten goed zijn. En als er iets mee is, moet er altijd iemand beschikbaar zijn om het probleem te verhelpen. Mijn klanten moeten frituren zonder zorgen.’

‘Frituren zonder zorgen’ is nu bijna 50 jaar later nog steeds het motto van De Kuiper.

Gemaakt in eigen fabriek

Bakwanden zelf op maat maken doen wij nog steeds. Wij zien het als onze voornaamste taak dat u als klant onbezorgd de lekkerste friet, snacks of vis kunt bakken. Bij het ontwerpen van bakwanden staan voor ons  duurzaamheid, rendement en hygiène centraal. Dan gaat het voor ons echt om de details zoals bijvoorbeeld het creeren van zo weinig mogelijk naden en kieren of wegklapbare verwarmingselementen, waardoor er eenvoudig schoon te maken is. 

Hoogste Rendement en capaciteit

Hoog rendement en daarmee energie en kosten besparing is tegenwoordig een must. Om dit hoge rendement te kunnen behalen hebben wij een speciale techniek ontwikkeld die er voor zorgt dat onze ketels tot bijna 95% rendement behalen. Daarnaast zorgt dit ontwerp er ook voor dat de friet, snacks of vis in grote hoeveelheden heel snel kan worden bereid met de beste kwaliteit.  

24/7 bereikbaar

Goed eten, snel klaar, efficiëntie en geen gedoe. Daar gaan wij voor. Ook als iets niet helemaal goed gaat met de bakwand dan staan wij vierentwintig uur per dag zeven dagen in de week voor u klaar.

Advies op maat

Bakt uw huidige installatie te langzaam? Is er een frituuroven gesneuveld? Of is er groei te verwachten en wilt u uw zaak daarop voorbereiden? Wat de vraag ook is, onze deskundige medewerkers nemen de tijd voor u en maken advies op maat.

 

Frituren zonder zorgen? Dat doet u met De Kuiper.