Klantervaringen

Bas van de Ven

"Een betere keus had ik niet kunnen maken: de capaciteit van de bakwand is met recht indrukwekkend te noemen. De wachttijd voor onze klanten is altijd heel kort. Zo kunnen we echt de hele wereld aan!” 
Cafetaria de Toren
21-10-2019

Erik en Rick van den Heuvel

“De Kuiper kijkt verder dan de mogelijkheden. Capaciteit van de ketels, het maatwerk, de vormgeving, de kwaliteit. Zo’n hoog afwerkniveau heeft alleen De Kuiper.”
Cafetaria Bonna Fritura
21-10-2019

Janske van der Wiel

"We wisten niet wat ons overkwam toen de ketels voor het eerst aan gingen. We moesten gelijk ons schema aanpassen om de frituur bij te houden. De vis en friet zijn nu binnen no time klaar!” 
Viswinkel Backus
21-10-2019

Wen Dong

“De capaciteit van de NUANCE is geweldig, maar ook de flexibiliteit. Die springt er gewoon uit ten opzichte van de concurrent. Er was voor mij dan ook geen twijfel over mogelijk dat ik in mijn nieuwe zaak weer bij De Kuiper zou kopen.”
Cafetaria Den Hill
12-11-2019

Henri van den Oever

“De bakwanden worden door De Kuiper zelf gemaakt. Ze zijn oerdegelijk en sterk. Echt vakwerk. Die deskundigheid zie je ook in het team. Dat gaf voor mij echt de doorslag.”
Henries Place
12-11-2019

Claudia en Marijn

“We moesten laatst binnen een half uur voor 105 personen friet en een snack klaar hebben. Dat komt dus neer op 30 kilo friet! Dankzij de ORANDA hadden we deze online bestelling binnen 20 minuten weggewerkt. Iets wat we vroeger voor onmogelijk hadden gehouden.”
't Stamhuijs
11-11-2019