met de tijd MEE

Bonna Fritura bestaat al sinds 1970 en is volgend jaar een halve eeuw oud. Al drie generaties lang is familie Van den Heuvel eigenaar. Inmiddels is de snackbar bekend in heel Rosmalen en zijn de zelfgemaakte tomaten- en satésaus een begrip in de omgeving. 

“We vinden het belangrijk om mee te gaan met onze tijd. Daarom hebben we niet alleen recentelijk de zaak grondig verbouwd, maar onlangs ook voorzien van nieuw interieur. De huiselijke sfeer maakt het voor klanten een fijne plek. Ook hebben we een app gelanceerd: al swipend bestel je zo je eten”, aldus vader Erik en zoon Rick van den Heuvel.

'OM KLANTEN BLIJ TE MAKEN IS GOEDE APPARATUUR NODIG' 

Zoon Rick: “Om onze klanten blij te maken met goed eten, hebben we wel goede apparatuur nodig. Als er tussen de reguliere bestellingen door opeens een order komt voor 150 man die allemaal friet en twee snacks willen, dan moet het allemaal lekker doorlopen. Dan kom je er niet met alleen een mooi interieur.” 

Familie Van den Heuvel koos voor de ORANDA hoekopstelling. Een fraai stuk maatwerk als het gaat om efficiënt ruimtegebruik. "Dat heeft De Kuiper supergoed opgelost met links friet, rechts snacks en de bakplaat centraal. De schuine hoekopstelling is nu ideaal doordat de bakplaat in het midden zit," vertelt Erik enthousiast.

'DE KUIPER KIJKT VERDER DAN DE MOGELIJKHEDEN'

“De Kuiper kijkt verder dan de mogelijkheden. Capaciteit van de ketels, het maatwerk, de vormgeving, de kwaliteit. Zo’n hoog afwerkniveau heeft alleen De Kuiper!”

 

Foto's