Top-oplossing voor de piekmomenten

Cafetaria de Toren is gevestigd in de drukke binnenstad van Breda. Passanten stappen geregeld even binnen voor een vers gesneden frietje mayo of een warme kroket uit de automaat. 

“In die piekmomenten zit voor ons de uitdaging. Dan wil je snel en efficiënt kunnen leveren aan hongerige gasten, maar ook binnen no-time weer terugschakelen in vermogen,” zegt Bas van de Ven. 

Hij vervolgt: “Dat ging in de oude situatie niet optimaal. Met de Kuiper volgde een goed gesprek over onze problemen en uitdagingen. De Kuiper verwerkte hun advies onder andere in een 3D-tekening. Ik was gelijk verkocht.”

Vakkundige installatie

Kort na het akkoord op de offerte, kwam er een team van de Kuiper om de bakwand snel en vakkundig te installeren. Bas koos voor de bakwand NUANCE. De NUANCE bestaat uit twee bakdelen met een linkerdeel voor de snackautomaat en een rechterdeel voor de cafetaria. Het voorbakken van de verse friet gebeurt in de transfer ORANDA: een monsterfrituur die in staat is om maar liefst 10 kilo friet per keer voor te bakken

‘De Kuiper zocht samen met ons de beste oplossing’

“We zijn heel tevreden over de NUANCE en ORANDA. Er zijn nooit problemen. De enige keer dat ik een monteur heb gezien was voor het vervangen van een filter. Ik kan de Kuiper dan ook aan iedereen aanbevelen. Niet alleen vanwege hun deskundigheid, maar vooral omdat ze betrokken meezoeken naar de beste oplossing.“

Bent u eigenaar van een cafetaria, snackbar, viswinkel of een ander horecabedrijf in Nederland of België, en op zoek naar dé oplossing op het gebied van frituur- of visbakovens? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte of advies.

 

Foto's