GOED MATERIAAL

Cafetaria Lunchroom Henries Place zit in hartje Son & Breugel, een dorpje in het altijd zonnige Brabant. Goede kwaliteit snacks, dat is waar eigenaar Henri van den Oever voor gaat. En dat is te merken. Zijn eigen specialiteit ‘Sons Gras’ trekt mensen vanuit het hele land naar Henries Place.

“Of mensen nou in de zaak bestellen of een order telefonisch doorgeven, niemand wil wachten. ’s Middags en ’s avonds is het topdrukte hier, dan ben ik er altijd zelf bij. Maar het was niet meer bij te benen. Het werd hoog tijd voor een nieuwe, snellere bakoven. En toen kwam De Kuiper in beeld”, vertelt Henri.

Voordat Henri zijn eigen zaak kreeg, was hij technisch medewerker bij een groot retailbedrijf. “Ik heb heel wat technische producten gezien en ben daardoor heel kritisch op kwaliteit en degelijkheid. Door mijn technische achtergrond zag ik meteen dat de SOROR een goede keuze is, hij is supersnel!”

'HET TEAM IS ONTZETTEND VAKKUNDIG'

Henri: “De Kuiper maakt zijn bakwanden zelf, op basis van jarenlange kennis en ervaring. Dat zie je in de apparatuur terug. Maar ook in het team. Ze zijn allemaal ontzettend vakkundig en denken goed met me mee. Dat gaf echt de doorslag”, aldus een tevreden Van den Oever.

 

Foto's