Bakwand in krappe bedrijfskeuken

Of je nou voor je personeel een ‘Stamhuijsgemaakte’ maaltijd uit eigen keuken wilt, of als passant gewoon een frietje met mayo: het assortiment van Cafetaria ’t Stamhuijs in Schijndel heeft het allemaal. 

“We zijn er ontzettend trots op dat we een gevarieerd aanbod hebben. Snel kunnen blijven leveren is voor ons superbelangrijk, maar ook de grootste uitdaging door onze krappe bedrijfskeuken. Het antwoord op de vraag hoe we daar het optimaalst gebruik van kunnen maken hadden we nog niet gevonden. Tot we met De Kuiper in gesprek gingen”, zeggen eigenaren Claudia Steenbakkers en Marijn Tilburgs. 

'Uitstekend geadviseerd'

Marijn is van huis uit slager en het is zijn passie de beste maaltijden te maken voor zijn klanten. Claudia en Marijn gingen in gesprek met verschillende bakwandenleveranciers en kozen uiteindelijk voor De Kuiper. “Dat is vooral vanwege hun deskundigheid. Wij zijn uitstekend geadviseerd over de mogelijkheden van bakwanden in de krappe bedrijfskeuken. Uiteindelijk kozen we voor een ORANDA met twee delen: links voor het afhalen van de bestellingen en rechts voor de cafetaria. De beste combinatie voor onze situatie”, lacht Claudia.

 

Foto's