HET OOG WIL OOK WAT

Backus aan de Grens transformeerde vroeger al eens van herberg naar grenswinkel. Nu is het een complete supermarkt mét visspeciaalzaak. Al jaren staat de familie Backus aan het roer. Het bedrijf uit Venlo staat niet alleen bij Nederlanders, maar ook bij de Duitse buren bekend om het grote aanbod van kwalitatieve producten tegen een lage prijs. Onlangs is de visspeciaalzaak volledig vernieuwd en van alle bakgemakken voorzien. 

“Op elke moment van de dag kan er bij ons een grote toestroom van klanten komen. Die willen natuurlijk allemaal op hun wenken bediend worden”, zegt eigenaar Michiel Backus.

'ORANDA ideale partner in crime'

De keuze voor de ORANDA was snel gemaakt. “De complete uitvoering met elektrische frituur- en visbakovens, alle soorten snijtafels, een spoelgedeelte en de onmisbare vissnijtafel inclusief een snijplank voorzien van geulen waarmee het vuil makkelijk te verwijderen is maakt de ORANDA de ideale partner in crime”, vult Michiel aan.

“Maar het oog wil ook wat”, lacht hij. “Daarom hebben we gekozen voor echt maatwerk in de vorm van naadloze hoekmeubels en eilanduitgifte tafels. Er is zelfs een naadloos bureau van RVS in deze kleine ruimte gecreëerd.” 

'Capaciteit ketels ongelofelijk'

Medewerkster Janske vult aan: ”De Kuiper heeft ons met hun deskundigheid en professionaliteit echt goed geholpen. De capaciteit van de ketels is echt ongelofelijk. Die kunnen zo véél en snel bakken, we wisten niet wat ons overkwam toen de ketels voor het eerst aan gingen. We moesten gelijk ons schema aanpassen om de frituur bij te houden. De vis en friet zijn nu binnen no time klaar!” 

Foto's